Stanovanje PENTHOUSE SKY INFO – J2021-07-23T10:38:30+00:00

PENTHOUSE SKY

Novi, največji in najprestižnejši penthouse v Mariboru!

Najboljši med najboljšimi.

Penthouse v pravem pomenu: v dveh etažah, 205 m2 zunanjih površin, terasa z bazenom, 360° razgled na okolico, zasebnost, neposreden dostop z dvigalom iz garaže v stanovanje, kino dvorana, domači SPA ter 3 parkirna mesta s shrambami.

Penthouse SKY je ekskluziven in ni primerljiv s trenutno ponudbo na domačem nepremičninskem trgu. Namenjen je kupcem, ki so navajeni luksuza najprestižnejših stanovanj svetovnih metropol.

Nahaja se v soseski Novi Vrtovi, na pol poti med centrom mesta in vznožjem Pohorja. Ta nudi hiter dostop na avtocesto, prav tako pa so v relativni bližini večja mesta, kot so Ljubljana, Dunaj, Zagreb itd..

Gre za moderno, trendovsko enoto, ki nudi vrhunsko udobje bivanja na 560 m2. Pripadajo mu 3 parkirna mesta v podzemni garaži. Stanovanje ima neposreden dostop z dvigalom v iz garaže v obe etaži.

Razprostira se na dveh etažah, ki sta povezani z notranjim stopniščem ter dvigalom. Velik dnevni prostor se preko velikih drsnih vrat na široko odpira v teraso, ki je preko zunanjega stopnišča povezana s teraso v nižji etaži. Tu je velik bazen in prostor za poležavanje na soncu. Spodnja terasa z bazenom je preko drsnih vrat povezana s savno, jacuzzijem in glavno spalnico, kar bo lastniku prišlo prav ob hladnejših dnevih.

V najvišji etaži se nahajajo razkošen dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico ter vinoteko, ločena je še pisarna ter idilična terasa z najkvalitetnejšim senčilnim sistemom.

V etaži nižje je glavna spalnica z veliko garderobo in kopalnico, z izhodom na teraso s plavalnim bazenom, domači SPA s savno in jacuzzijem, 2 dodatni sobi z lastnima kopalnicama (izhod na balkon) ter kinodvorana (izhod na ložo).

Stanovanje ima strope višine 3 m, veliko steklenih površin, pametno brezžično inštalacijo, električno inštalacijo za hladilne konvektorje in posebej za rekuperacijo ter visoko kakovostna aluminijasta okna.

Penthouse SKY ponuja spektakularne razglede, ki zadovoljijo še najbolj zahtevnega kupca in sicer na Pohorje, Urban, Kalvarijo in Piramido. Orientiran je tudi na vse 4 strani neba.

Privoščite si najboljše. Izpolnite obrazec in pridobite več informacij.

Privoščite si najboljše. Izpolnite obrazec in pridobite več informacij.

OSNOVNA ŠOLA

LEONA ŠTUKLJA IN FRANCETA PREŠERNA

1000m

VRTEC

VRTEC STUDENCI

400m

GIMNAZIJA

DRUGA GIMNAZIJA

1500m

SREDNJA ŠOLA

ŠOLA ZA OBLIKOVANJE

1500m

SREDNJA ŠOLA

PROMETNA ŠOLA

1500m

SREDNJA ŠOLA

ZDRAVSTVENA ŠOLA

1500m