7.9.2018 Polaganje armaturnih mrež

Na spodnji fotografiji; Schöck Isokorb® kot del toplotne izolacije toplotno ločuje med seboj gradbene elemente kot na primer balkone, atike ali nadstreške in je hkrati del statike.

Vgrajevanje Schöck Isokorb-ov kot del toplotne izolacije, ki toplotno ločuje med seboj gradbene elemente. Na spodnjih dveh fotografijah spodaj toplotno ločevanje lože in stanovanja. Na vseh mestih, kjer prehaja toplota, smo vgradili Schöck Isokorb.

Na spodnji fotografiji so vgrajene Schöck Tronsole, ki jih vgrajujemo na stopniščih zgradbe. Tronsola je namenjena za preprečevanje udarnega zvoka. S tem pripomoremo k večji kakovosti zgradbe, saj tronsola nudi  razred zvočne zaščite A (visoko udobje) po standardu ÖNORM B 8115-5. Schöck Tronsole® s tem dviguje kakovost bivanja in hkrati vrednost stavbe. Zaščita izdelkov pred udarnim zvokom je bila določena po novem preizkusnem postopku, ki ga je razvila Tehnična univerza v Stuttgartu posebej za masivne stopnice. Tronsole bomo vgradili v vseh etažah stopnišč. Več informacij o produktu najdete TUKAJ