LOKACIJA

Stanovanjska soseska Kare Koroška se nahaja v centru Maribora. Na južni strani meji na Koroško cesto, preko katere se odpira pogled na reko Dravo in Pohorje. Na zahodni strani je  Koprivnikova ulica, na severu pa Belačeva ulica. Pogled proti zahodu iz treh stanovanjskih enot  delno zastira stanovanjski kompleks Koroški veter, iz ostalih pa se odpira odprt pogled vzdolž Koroške ali Belačeve ulice. Iz severnih prostorov gledamo vinorodne griče Kalvarije in Piramide.

V tej smeri je park Srednje gradbene šole, preko katerega steče odprt pogled do oddaljenih stavb na Smetanovi ulici. Na vzhodu se pogled ponovno odpira vzdolž Belačeve ulice mimo kvalitetne fasade Srednje gradbene šole.

Atraktivna lega ponuja bivanje v centru mesta in hkrati v sožitju z naravo. Urejene sprehajalne poti ob reki Dravi so oddaljene samo 150 metrov. Tukaj je možnosti za rekreacijo, sprostitev in počitek več kot dovolj. Slomškov trg (strogi center) je oddaljen 500 metrov. 800 metrov je oddaljen mestni park, prav tako je prijeten sprehod po ulicah Lenta dosegljiv v roku petih minut.

Tako notranji prostori kot tudi terase in lože so postavljeni tako, da s pogledom ujamemo najlepše, kar nam ta urbana okolica lahko ponudi.
V bližini je veliko možnosti za rekreacijo in sprostitev. Urejene sprehajalne poti ob reki Dravi so oddaljene dobrih 100 m, do kopališča in fitnesa Pristan ter stadiona Ljudski vrt je manj kot 400 m, v krogu 1km je mestni park, Kalvarija, Kamniški drevored, Univerzitetni športni center.

Gosposka ulica, Glavni in Slomškov trg, SNG Maribor ter strogi center mesta so vsi v krogu 1km, prav tako večina upravnih stavb, veliko vzgojno izobraževalnih ustanov, Lent in večina mestnih kavarn.

INVESTITOR IN PRODAJALEC

LUNA PLAN d.o.o.
Jezdarska 2,
2000 Maribor


031 442 999

info@novogradnje-maribor.si