STANOVANJSKE ENOTE

Vsa stanovanja razen dveh imajo dostop na zunanje površine. Njihova lega je skrbno načrtovana, zato nudijo veliko mero zasebnosti. Okolica je mirna. Prometne površine v okolici so namenjene lokalnim prebivalcem, razen Koroške ceste na jugu, ki pa umiri promet z bližnjim rondojem in talno prepreko v neposredni bližini. Stanovanj oznake COMFORT je 13, stanovanj ELITE je 6 in ELITE plus 2.

I. COMFORT

Stanovanja COMFORT:
– 1 dvosobno
– 7 trosobnih
– 5 štirisobnih

Stanovanja COMFORT so locirana v prvih treh nadstropjih južnega dela stavbe in v pritličju severnega dela. Vsa stanovanja južnega dela imajo zagotovljeno parkirno mesto v garaži, stanovanje severnega dela pa na pokritem platoju tik ob vhodu v stavbo. Vsa stanovanja razen dveh imajo atrije, balkone ali terase.

Vsa stanovanja COMFORT razen najmanjšega imajo dnevne prostore, ki obsegajo več kot 30m2 površine in imajo izhod na prostorne zunanje površine. V pritličju so na voljo nekatera stanovanja z atriji, v drugem nadstropju pa s terasami.

Skoraj vsa stanovanja imajo poleg kopalnice tudi ločeno stranišče ali dodatno kopalnico za otroke. Vsa so opremljena z bidejem in dvema umivalnikoma. Večina jih ima poleg prhe tudi kopalno kad. Možne so spremembe v sprejemljivih okvirjih.

II. ELITE in ELITE plus

Stanovanja ELITE in ELITE plus
– 4 štirisobna
– 4 petsobnih

Vsem stanovanjem ELITE in ELITE PLUS je skupno, da imajo stanovanjsko površino s terasami čez 140m2. Imajo dostop z dvigalom iz skupne garaže neposredno v predsobo stanovanja, stanovanja ELITE plus pa imajo urejen dostop v osebno dvigalo znotraj lastne zaprte garaže.

Vsa stanovanja ELITE imajo dnevne prostore, ki obsegajo več kot 40m2 površine in imajo izhod na prostorne terase, na katerih bo urejeno senčenje. Razgled je premišljen. Terase poleg odprtega pogleda nudijo tudi veliko mero zasebnosti.

Vsako stanovanje ima dve kopalnici, ločen utility in predsobo z garderobo. Vsaka spalnica za starše ima garderobno sobo in veliko kopalnico. Večinoma je kopalnica lahko integrirana s spalnico. Možne so spremembe v sprejemljivih okvirjih.

Gretje objekta bo urejeno preko daljinskega ogrevanja, prav tako topla voda. Grelno telo je  talni razvod.

Comfort stanovanja

svetla in zračna stanovanja z velikimi steklenimi površinami in dobrim razgledom, ki daje občutek svobode.
atrij, terasa, loža ali balkon
materiali visokega cenovnega in kakovostnega razreda
inštalacijsko samostojna, stanovalci individulno nastavljajo bivalne razmere, ter tako plačujejo stroške glede na dejansko rabo.(lastna merilne naprave in sam upravljaš (termostat..točno to plačaš kar porabiš
daljinsko upravljane zunanjih žaluzij

talno ogrevanje
lastna parkirna mesta v podzemni etaži
priključek za napajanje vozil na električni pogon na lastnem parkirnem mestu

Elite stanovanja

vse kar je zajeto v Komfort
neposredni dostop v predsobo iz osebnega dvigala in iz stopnišča
materiali najvišjega kakovostnega razreda
prostorne terase s skrbno izbrano visokokakovostno leseno oblogo
vsa senčila na električni pogon
designerske kopalnice z vrhunsko opremo

Elite plus

vse kar je zajeto v Elite
lastna garaža za dva avtomobila in kolesa, z vrati na daljinsko upravljanje
osebno dvigalo iz lastne garaže v stanovanje, kar zagotavlja najvišjo stopnjo individualnosti dostopa
centralni rekuperator za neprekinjeno prezračevanje in preprečevanje vstopa prašnih delcev in alergenov v stanovanje
inteligentna električna napeljava upravljana preko pametnih telefonov, ki omogoča enostavno upravljanje električnih naprav v stanovanju in ekonomično porabo energije.
senčenje terase

Comfort stanovanja

– svetla in zračna stanovanja z velikimi steklenimi površinami in dobrim razgledom, ki daje občutek svobode.
– atrij, terasa, loža ali balkon
– materiali visokega cenovnega in kakovostnega razreda
– inštalacijsko samostojna, stanovalci individulno nastavljajo bivalne razmere, ter tako plačujejo stroške glede na dejansko rabo.(lastna merilne naprave in sam upravljaš (termostat..točno to plačaš kar porabiš
– daljinsko upravljane zunanjih žaluzij
– talno ogrevanje
– lastna parkirna mesta v podzemni etaži
– priključek za napajanje vozil na električni pogon na lastnem parkirnem mestu

Elite stanovanja

– vse kar je zajeto v Komfort
– neposredni dostop v predsobo iz osebnega dvigala in iz stopnišča
– materiali najvišjega kakovostnega razreda
– prostorne terase s skrbno izbrano visokokakovostno leseno oblogo
– vsa senčila na električni pogon
– designerske kopalnice z vrhunsko opremo

Elite plus

– vse kar je zajeto v Elite
– lastna garaža za dva avtomobila in kolesa, z vrati na daljinsko upravljanje
– osebno dvigalo iz lastne garaže v stanovanje, kar zagotavlja najvišjo stopnjo individualnosti dostopa
– centralni rekuperator za neprekinjeno prezračevanje in preprečevanje vstopa prašnih delcev in alergenov v stanovanje
– inteligentna električna napeljava upravljana preko pametnih telefonov, ki omogoča enostavno upravljanje električnih naprav v stanovanju in ekonomično porabo energije.
– senčenje terase

TLORISI
STANOVANJA
TLORISI
STANOVANJA
TLORISI
STANOVANJA

SEVERNI DEL

Obsega sedem stanovanj od tega eno COMFORT, 5 ELITE in eno ELITE plus. Celotni severni del je odmaknjen od mestnega vrveža na Belačevo ulico na kateri poteka samo promet za stanovalce. Okolje je izredno umirjeno.

Trosobno stanovanje COMFORT (tloris A) je v pritličju v neposredni bližini vhoda in lastnega parkirišča. Ima atrij.

Stanovanja ELITE (tloris G,F,M,L,T) imajo dva različna tlorisa in se po etažah ponovijo. V njih se dostopa neposredno iz dvigala. Prav tako iz skupnega stopnišča. Stanovanji S in T v najvišji etaži bosta v tem delu objekta zaradi lege najatraktivnejši. Stanovanju S (ELITE plus) bo priključena še lastna garaža z avtomatskimi vrati za dva avtomobila, kolesa in ostalo, v kateri bo urejen lasten vhod v osebno dvigalo. Razen tega je za vsako stanovanje rezervirana še ena izmed 7 shramb v kleti v ločenem prostoru, ki je prav tako dostopen z dvigalom neposredno iz stanovanja. Zaradi ugodnega dostopa bi predvsem večji dve shrambi v kombinaciji z garažama v pritličju lahko imeli drugačno vsebino kot običajno. V zgornjih dveh stanovanjih bo urejeno zračenje preko rekuperatorja in inteligentna električna inštalacija. Dvigalo se v primeru izpada električnega toka napaja iz baterije in deluje dalj časa tudi pri daljših izpadih.

JUŽNI DEL

Obsega štirinajst stanovanj od tega 12 COMFORT v prvih treh nadstropjih in dve ELITE (plus) v najvišji etaži z oznakama U in V. Stanovanje V ima dostop direktno iz svoje zaprte garaže, za dva avtomobila in ostalo (52m2), ki je znotraj splošne garaže v kleti. Stanovanje U ima klasičen dostop iz dvigala preko skupnega hodnika, ki pa je skupen samo stanovanjema U in V. Zaradi dostopa do stanovanja V neposredno z dvigalom je pričakovati, da bodo ta hodnik uporabljali večinoma samo stanovalci stanovanja U. V obeh stanovanjih bo urejeno zračenje preko rekuperatorja in inteligentna električna inštalacija.

ODLIČNA LOKACIJA IN
ARHITEKTURA
PREGLED TLORISOV