STANOVANJE V (štirisobno z veliko teraso, lastno garažo z osebnim dvigalom)

 PRODANO
PROSTO
52 m2
Stanovanje V / 4. nadstropje  m2
hodnik 19,90
soba 14,70
spalnica 18,20
kopalnica 9,70
dnevno bivalni prostor 47,60
soba 14,80
kopalnica 4,10
garderoba 3,90
utility 2,00
zaprta površina 131,00
balkon/terasa 36,90
površina stanovanja 167,90
lastna zaprta dvojna garaža 32,40
skupna površina 200,30
   
CENA z DDV  prodano
zaprta dvojna garaža s shrambo 32,40 m2  
SKUPNA CENA z DDV  prodano

 

Osebno dvigalo iz lastne garaže
Edinstveno stanovanje
Skupna površina 200,30m2
Glavni prostor: 48m2
Velika terasa na južni in zahodni strani
Vrhunske znamke sanitarne keramike
Lastna zaprta garaža s shrambo
Orientirano na tri strani

Stanovanje V je edinstveno. Z osebnim dvigalom je povezano z lastno garažo. Garaža je zaprta; prostor meri 32,40 m2 iz katerega je direkten vstop v osebno dvigalo. Nudi najvišjo stopnjo zasebnosti, saj uporaba skupnih delov, razen dovoza do lastne garaže, ni potrebna.

To stanovanje ima južno orientacijo, z vzhodnim pogledom iz spalnice in zahodnim pogledom iz otroških sob. Vse sobe so povezane s teraso, ki se razširi pred dnevno sobo. Velika kopalnica je čudovita, otroški del s kopalnico je ločen od staršev. Predsoba je prostorna z velikimi omarami.

Takoj po vstopu v stanovanje se odpira pogled skozi panoramsko okno garderobne sobe proti mestu. Predsoba je prostorna in svetla, skupaj z garderobno sobo pa ponuja dovolj prostora za odlaganje.

Glavni bivalni prostor je odlično presvetljen iz juga in zahoda. Ob južni svetli steni je nanizana kuhinja z otokom, jedilna miza in na koncu dnevna soba. Terasa povezuje vse bivalne prostore od spalnice na vzhodu, do otoških sob na Z, vendar je najširši del umeščen pred dnevno sobo, tako da zbrana družba ne moti intime otrok ali počitka staršev. Iz terase je čudovit pogled proti reki Dravi in Pohorju.

Spalnica za starše je orientirana vzhodno. Ima zamaknjen intimni izhod na teraso. Pripada ji vrhunska kopalnica, v kateri  bo samostoječa kad, umivalnik, WC in prha. Z doplačilom  je možna vgradnja dodatnega umivalnika in bideja. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Kopalnica za otroke zajema umivalnik, WC in prho. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Otroški sobi sta orientirani zahodno. Povezuje ju skupna terasa, ki je odmaknjena od ostalega dela in otrokom nudi zasebnost. Otroci imajo ločeno kopalnico. Utility je od kopalnic ločen in mehansko prezračevan.

Ogrevanje je talno, hlajenje dnevno bivalenga prostora s klimatsko napravo, senčenje z el. žaluzijami. Poraba vseh energentov poteka preko individualnih merilnih naprav.

Obračunski faktor: terasa 0.25, atrij 0.25, shramba 0.50, balkon 0.50, loža 0.75.

Vse cene vsebujejo DDV.

Prikazane barve so samo približek dejanskih barv. Prikazana oprema ni vključena v prodajno ceno. Prikazane slike so renderji, pridržujemo si pravico do manjših sprememb..