STANOVANJE U ( petsobno z ložo in balkonom )

 PRODANO
PROSTO
Stanovanje U / 4. nadstropje  m2
hodnik 17,00
soba 13,90
spalnica 15,80
kopalnica 8,30
dnevno bivalni prostor 48,00
soba 12,80
soba 12,80
kopalnica 4,80
kopalnica 3,50
utility 1,90
zaprta površina 138,80
loža 9,10
balkon 15,60
površina stanovanja 163,50
shramba 5,90
skupna površina 169,40
   
CENA z DDV (brez PM) prodano
Parkirno mesto ni zajeto v ceno    

 

Visoka stopnja zasebnosti
Skupna velikost: 169,40m2
Lega vzhod-zahod
Glavni prostor: 48m2
Loža in balkon
Vrhunske znamke sanitarne keramike
Podzemna garaža

Stanovanje U je največje stanovanje v objektu z dvema terasama na vhodno in zahodno stran in širokim pravokotnim dnevnim prostorom, ločeno sobo za goste s teraso ter manjšo kopalnico blizu vhoda, in ločenim spalnim delom za starše in dva otroka. Otroški sobi in soba za goste so zaradi bivalnih potreb stanovalcev orientirani zahodno, spalnica in glavna kopalnica pa vzhodno.  Skupno so v stanovanju tri kopalnice in utility.

Presvetljenost glavnega bivalnega prostora z vzhodnim in zahodnim soncem je velika kvaliteta stanovanja. Velika zahodna terasa je ugodna za popoldansko sonce, še večja vzhodna terasa pa bo ponudila več zasebnosti, miru in jutranjega sonca. Vzhodna terasa je edina glavna terasa na notranji strani objekta. Proti stanovanju S je zaprta in proti dvigalu in okoliškim nižjim objektom odprta.

Starši bodo svojo garderobo odlagali v garderobni sobi v sklopu spalnega dela. Spalnica je povezana s kopalnico. V kopalnici bo samostoječa kad, umivalnik, WC in prha. Z doplačilom  je možna vgradnja dodatnega umivalnika in bideja. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Otroški sobi imata možnost združitve. Obrnjeni sta proti zahodni Koprivnikovi ulici. Mestnega hrupa ni. Kopalnica za otroke zajema umivalnik, WC in prho. Z doplačilom  je možna vgradnja dodatnega umivalnika in bideja. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Soba za goste ima izhod na zahodno teraso in lastno kopalnico. V kopalnici za goste bo umivalnik, WC in prha. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Utility je od kopalnic ločen in mehansko prezračevan.

Ogrevanje je talno, hlajenje dnevno bivalnega dela je s klimatsko napravo, senčenje z el. žaluzijami. Poraba vseh energentov poteka preko individualnih merilnih naprav. Senčenje terase je urejeno.

Obračunski faktor: terasa 0.25, atrij 0.25, shramba 0.50, balkon 0.50, loža 0.75.

Vse cene vsebujejo DDV.

Prikazane barve so samo približek dejanskih barv. Prikazana oprema ni vključena v prodajno ceno. Prikazane slike so renderji, pridržujemo si pravico do manjših sprememb..