STANOVANJE M ( štirisobno z ložo )

PROSTO
Stanovanje M / 3. nadstropje  m2
hodnik 13,70
soba 10,50
spalnica 14,30
kopalnica 11,00
dnevno bivalni prostor 49,00
soba 10,70
kopalnica 4,60
garderoba 3,90
utility 1,50
zaprta površina 119,20
loža 13,00
površina stanovanja 132,20
shramba 5,50
skupna površina 137,70
   
prodano prodano
Parkirno mesto ni zajeto v ceno   

 

Osebno dvigalo do stanovanja
Skupna velikost: 137,70m2
Glavni prostor: 50m2
Talno gretje
Vrhunske znamke sanitarne keramike
Podzemna garaža

V stanovanje M se vstopa neposredno iz dvigala v predsobo. Prav tako tudi iz stopnišča. Dvigalo se v primeru izpada električnega toka napaja iz baterije in deluje dalj časa tudi pri daljših izpadih. Možnost nakupa dveh parkirnih mest

Takoj po vstopu v stanovanje se odpira pogled skozi  okno proti zelenim površinam. Predsoba je prostorna in svetla, skupaj z garderobno sobo pa ponuja dovolj prostora za odlaganje.

Pot skozi predsobo od dvigala do glavnega prostora je brez ovir. Glavni bivalni prostor je presvetljen iz zahoda in severa; dnevni prostor je nekoliko ločen od jedilnega in skupaj z njim objame ložo, kar da dober občutek povezanosti notranjosti in zunanjosti. Velika prostorna loža je obrnjena proti zahodu.  Pozicija lože v odnosu do okolice nudi veliko mero zasebnosti.

Spalnica je lahko s kopalnico povezana, lahko pa zaradi bivalnih navad družine tudi popolnoma ločena in iz predsobe dostopna otrokom ali gostom. O tem lahko odloča novi lastnik. V kopalnici bo samostoječa kad, umivalnik, WC in prha. Z doplačilom  je možna vgradnja dodatnega umivalnika in bideja. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Kopalnica za otroke zajema umivalnik, WC in prho. Oprema Villeroy & Boch, Catalano ali podobno.

Otroški sobi imata možnost združitve. Pogled je usmerjen proti Kalvariji in parku Srednje gradbene šole. Mestnega hrupa ni.

Utility je od kopalnic ločen in mehansko prezračevan. V njem bo priključek za pralni stroj.

Ogrevanje je talno, senčenje z el. žaluzijami. Poraba vseh energentov poteka preko individualnih merilnih naprav. Senčenje lože je urejeno.

Obračunski faktor: terasa 0.25, atrij 0.25, shramba 0.50, balkon 0.50, loža 0.75.

Vse cene vsebujejo DDV.

Prikazane barve so samo približek dejanskih barv. Prikazana oprema ni vključena v prodajno ceno. Prikazane slike so renderji, pridržujemo si pravico do manjših sprememb..