fbpx

Trisobno stanovanje v bližini bolnišnice

Maribor - Tabor
  • Prodaja
  • 3 sobno
  • 67,9 m2
  • 193.000 €

Splošno o nepremičnini
Cena:193.000 €
Letnica gradnje:1971
Letnica Obnove:2011
Kvadratura:67,9 m2

Podroben opis

Maribor - Tabor


Želite bivati le nekaj minut od središča mesta? Da bi se lahko odpravili peš ali s kolesom na delo, šolo ali po opravkih? Potem imamo za vas idealno stanovanje, ki se nahaja na Taboru. Posredujemo pri prodaji stanovanja, ki se nahaja v sedmem nadstropju, kar vam poleg odlične lokacije ponuja tudi čudovite razglede na okolico in Pohorje.

Stanovanje, ki je funkcionalno razporejeno vključuje predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z ložo, sobo,  spalnico ter kopalnico in WC. Spalni prostori so orientirani proti vzhodu, medtem ko iz dnevnega prostora in jedilnice lahko uživate v sončnih zahodih.

Skupna površina stanovanja znaša 60,9m2, loža v velikosti 4,2m2 ter kletna shramba v velikosti 3,6m2. Parkiranje je urejeno za zapornico pred blokom.

Stanovanje je skrbno vzdrževano, v zadnjih 10 letih tudi postopoma obnovljeno, kar omogoča brezskrbno bivanje.

Nedavno je bilo v stavbi zamenjano dvigalo, kar pripomore k lažjemu dostopu do stanovanja. Ogrevanje je urejeno preko Energetike Maribor. V dnevni sobi pa je nameščena tudi klima s katero se lahko v prehodnem obdobju ogrejete in v poletnem času ohladite.

Lokacija omogoča udobno mestno življenje s hitrim dostopom do vseh pomembnih storitev in javnega prevoza. V neposredni bližini se nahaja bolnišnica, lekarna, trgovine in  mestni avtobus. Do centra mesta je le 5 minut hoje.

Prevzem stanovanja je po dogovoru. V stanovanje ostane tudi vso pohištvo.

Vašo nepremičnino odkupimo ali jo vzamemo v posredovanje.

Za dodatne informacije oz. za termin ogleda pokličite v Novogradnje Maribor – center nepremičnin, GSM +386 51 267 268, ali pa nam pišite na email: maja@novogradnje-maribor.si, oz. nas obiščite v naših prostorih, Novogradnje Maribor – center nepremičnin, Glavni trg 18, Maribor, za stranke imamo zagotovljeno parkirno mesto.

Maja Leitinger Kupnik

Telefon: 051267268
Email: maja@novogradnje-maribor.si
Kontaktiraj agenta


Splošno o nepremičnini
Cena:193.000 €
Letnica gradnje:1971
Letnica Obnove:2011
Kvadratura:67,9 m2
Go to Top