O NAS

Smo največji ponudnik novogradenj v vzhodni Sloveniji.

Smo ena največjih in najprodornejših nepremičninsko investicijskih družb v Sloveniji.

Smo družba s poslanstvom in vrednotami v širokem poslu poslovanja z nepremičninami. 

Uspešnost našega delovanja temelji na bogatih izkušnjah s področja nepremičnin, izgradnje in energetike. Večletne izkušnje, ki smo jih pridobivali kot lastniki  družb na nepremičninskih področjih, smo izkoristili in jih nadgrajujemo pri skupini NOVOGRADNJE MARIBOR d.o.o..

Naše poslanstvo vidimo v izgradnji kvalitetnih in predvsem funkcionalnih stanovanjskih enot na atraktivnih lokacijah v Mariboru, ki bodo zadovoljile kupce z različnimi potrebami.

Novo stanovanje je velika prelomnica in dogodek, ki se zgodi v povprečju le enkrat ali dvakrat v življenju. V skupini Novogradnje Maribor se zavedamo poslanstva in pomena zadovoljstva kupca ob primopredaji stanovanja ter kasnejše zadovoljstvo ob bivanju v novem stanovanju. Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev največja nagrada in vrednota, zato si bomo še naprej prizadevali slediti tem vrednotam.

V skupini Novogradnje Maribor nudimo celotno storitev na področju nepremičnin od prodaje novih ter rabljenih nepremičnin do odkupa ter svetovanja. Z ekipo Novogradnje Maribor – center nepremičnin so strokovnost, napreden in oseben pristop na področju nepremičnin ter odzivnost 100% izpolnjeni!

PRODAJNI STROKOVNJAKI

Julija Karlatec

Vodja prodaje

Luka Jurič

Prodaja in marketing

Alenka Petrovič

Prodaja – center nepremičnin

Maja Leitinger Kupnik

Prodaja

ARHITEKTI

Filip Radojević

Arhitekt

Gašper Kogelnik

Arhitekt

Sergeja Brdnik

Strokovna sodelavka

STROKOVNI TIM

Vlado Antolić

Vodja gradnje

Urban Plej

Vodja projekta

Željko Skrober

Vodja projekta

Bogomir Rola

Tehnični nadzornik

VODSTVO

Matic Reberčnik

Tehnični direktor