O NAS

Smo največji ponudnik novogradenj v vzhodni Sloveniji.

Smo ena največjih in najprodornejših nepremičninsko investicijskih družb v Sloveniji.

Smo družba s poslanstvom in vrednotami v širokem poslu poslovanja z nepremičninami. 

Uspešnost našega delovanja temelji na bogatih izkušnjah s področja nepremičnin, izgradnje in energetike. Večletne izkušnje, ki smo jih pridobivali kot lastniki  družb na nepremičninskih področjih, smo izkoristili in jih nadgrajujemo pri skupini NOVOGRADNJE MARIBOR d.o.o..

Naše poslanstvo vidimo v izgradnji kvalitetnih in predvsem funkcionalnih stanovanjskih enot na atraktivnih lokacijah v Mariboru, ki bodo zadovoljile kupce z različnimi potrebami.

Novo stanovanje je velika prelomnica in dogodek, ki se zgodi v povprečju le enkrat ali dvakrat v življenju. V skupini Novogradnje Maribor se zavedamo poslanstva in pomena zadovoljstva kupca ob primopredaji stanovanja ter kasnejše zadovoljstvo ob bivanju v novem stanovanju. Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev največja nagrada in vrednota, zato si bomo še naprej prizadevali slediti tem vrednotam.

V skupini Novogradnje Maribor nudimo celotno storitev na področju nepremičnin od prodaje novih ter rabljenih nepremičnin do odkupa ter svetovanja. Z ekipo Novogradnje Maribor – center nepremičnin so strokovnost, napreden in oseben pristop na področju nepremičnin ter odzivnost 100% izpolnjeni!

PRODAJNI STROKOVNJAKI

Luka Jurič

Marketing in prodaja

Julija Karlatec

Vodja prodaje

Alenka Petrovič

Prodaja – center nepremičnin

Maja Leitinger Kupnik

Prodaja

ARHITEKTI

Alden Bajramspahić

Arhitekt

STROKOVNI SODELAVCI

Sergeja Brdnik

Strokovna sodelavka

Željko Skrober

Delovodja in tehnični nadzor

Robert Koziker

Tehnični nadzor in reklamacije

Bogomir Rola

Tehnični nadzor

VODSTVO

Matic Reberčnik

Tehnični direktor

Valentina Balaban

Operativni vodja projektov