fbpx

Hiša dvojček na Taboru

  • Prodaja
  • Dvojček
  • 160,9 m2
  • 299.000 €

Splošno o nepremičnini
Cena:299.000 €
Letnica gradnje:1930
Letnica Obnove:2010
Kvadratura:160,9 m2
Velikost zemljišča: 371 m2
Etažnost: K+P+1
Ogrevanje: Plinsko etažno

Podroben opis

Na Taboru, le nekaj minut od živahnega mestnega jedra, se nahaja čudovita, s soncem obsijana hiša dvojček, ki očara s svojim prefinjenim šarmom in elegantno zasnovo. Ta izjemna nepremičnina predstavlja popolno kombinacijo mirnega bivalnega okolja in neposredno bližino vseh urbanih ugodnosti.

Hiša, razporejena na več etaž – klet, pritličje, nadstropje in podstrešje, ponuja veliko prostora in funkcionalnosti. V kleti se nahaja WC, prostorna shramba in dodatne tri sobe, ki nudijo več kot dovolj prostora za shranjevanje. Pritličje razvaja s prostorno spalnico,  kopalnico, kuhinjo z jedilnico, ki prehaja v dnevni prostor in vabi na teraso ter na urejeno zelenico. V nadstropju se nahajata dve shrambi, kuhinja z jedilnico, kopalnica ter dve veliki sobi, ki nudita udobje in zasebnost, medtem ko neobdelano podstrešje ponuja priložnost za ustvarjanje dodatnega bivalnega prostora po lastnih željah.

V zadnjih letih je hiša doživela delno prenovo – zamenjana so bila okna, streha, elektro in vodovodne instalacije, ogrevalni sistem je nadgrajen z novo plinsko pečjo, nova je tudi izolacijska fasada debeline 14 cm. Notranjost povezuje kamnito stopnišče, ki dodaja pridih elegance. 

Hiša je trenutno preurejena v dve ločeni stanovanjski enoti, ponuja pa možnost preoblikovanja v večjo enostanovanjsko hišo. Zunanjost krasi vrtna lopa in prostor za nepozabna druženja z družino in prijatelji, obkrožen z zelenjem, ki zagotavlja zasebnost. Ob hiši se nahaja nadstrešek za parkiranje.

Nepremičnina se ponaša z izjemno lokacijo, ki združuje mirno bivanje s hitrim dostopom do mestnega središča. Predstavlja idealno priložnost za tiste, ki iščejo harmonijo mestnega življenja in umirjenega domačega okolja.

Ne zamudite priložnosti za ogled te izjemne hiše, ki ponuja edinstveno kombinacijo stila, funkcionalnosti in lokacije.

Prevzem hiše je po dogovoru.

Za dodatne informacije oz. za termin ogleda pokličite v Novogradnje Maribor – center nepremičnin, GSM +386 51 267 268, ali pa nam pišite na email: maja@novogradnje-maribor.si, oz. nas obiščite v naših prostorih, Novogradnje Maribor – center nepremičnin, Glavni trg 18, Maribor, za stranke imamo zagotovljeno parkirno mesto.

Maja Leitinger Kupnik

Telefon: 051267268
Email: maja@novogradnje-maribor.si
Kontaktiraj agenta


Splošno o nepremičnini
Cena:299.000 €
Letnica gradnje:1930
Letnica Obnove:2010
Kvadratura:160,9 m2
Velikost zemljišča: 371 m2
Etažnost: K+P+1
Ogrevanje: Plinsko etažno
Go to Top