fbpx

Dvosobno stanovanje z ložo

  • Prodaja
  • 58,8 m2
  • PRODANO

Splošno o nepremičnini
Cena:PRODANO
Letnica gradnje:1980
Letnica Obnove:2017
Kvadratura:58,8 m2

Podroben opis

Kardeljeva cesta, Maribor

Na Kardeljevi cesti posredujemo pri prodaji dvosobnega stanovanja. Udobno in premišljeno razporejeno stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in ponuja kakovostno bivanje.

Korak skozi nova vhodna vrata vas popelje v predsobo, ki povezuje kopalnico, prostorno spalnico ter svetlo dnevno sobo. Prostoren dnevni prostor prehaja v kuhinjo z jedilnico, ki vodi na zastekljeno ložo, kjer si lahko privoščite sproščene trenutke.

Z jutranjim soncem in vzhodno lego stanovanja boste vsak dan pričeli sveži in polni energije. 

Stanovanje je bilo delno obnovljeno, pri čemer so bila okna zamenjana pred 6 leti. Nova vhodna vrata zagotavljajo dodatno varnost in energijsko učinkovitost. Stanovanje je skrbno vzdrževano, kar omogoča brezskrbno bivanje. V stanovanju ostane vso pohištvo.

Pred kratkim je bilo v stavbi zamenjano dvigalo, kar pripomore k lažjemu dostopu do stanovanja. Ogrevanje je urejeno preko Energetike Maribor. V dnevni sobi se nahaja tudi klima s katero se lahko v prehodnem obdobju ogrejete in v poletnem času ohladite.

Prevzem stanovanje po dogovoru. 

Lokacija omogoča udobno mestno življenje z dostopom do vseh pomembnih storitev in javnega prevoza.

Za dodatne informacije oz. za termin ogleda pokličite v Novogradnje Maribor – center nepremičnin, GSM +386 51 267 268, ali pa nam pišite na email: maja@novogradnje-maribor.si, oz. nas obiščite v naših prostorih, Novogradnje Maribor – center nepremičnin, Glavni trg 18, Maribor, za stranke imamo zagotovljeno parkirno mesto.

Maja Leitinger Kupnik

Telefon: 051267268
Email: maja@novogradnje-maribor.si
Kontaktiraj agenta


Splošno o nepremičnini
Cena:PRODANO
Letnica gradnje:1980
Letnica Obnove:2017
Kvadratura:58,8 m2
Go to Top