fbpx

3 SOBNO STANOVANJE S POGLEDOM NA MORJE

 • Prodaja
 • 74 m2
 • 282.600 €

Splošno o nepremičnini
Cena:282.600 €
Letnica gradnje:2024+
Kvadratura:74 m2

Podroben opis

Odkrijte svoj košček raja v Privlaki, ekskluzivni oazi miru le 50 metrov od kristalno čistega Jadranskega morja. Novo zgrajena pet stanovanjska rezidenca bo dokončana v juniju 2024.

Bližina in vpliv Zadra uvrščata Privlako med obalne bisere Zadarske županije, locirana je v samem srcu severne Dalmacije. Z jugovzhoda lepoto izžareva kraljevsko mesto Nin, s severozahoda pa otok Vir.

PREDNOSTI:

 • Lokacija
 • Novogradnja
 • Vrt, zasebnost
 • Pogled na morje

Privlaka se nahaja na regionalni cesti Zadar – Nin – otok Vir, od Zadra je oddaljena le dvajset kilometrov. Naselje je mirno, z malo prebivalci in čudovito peščeno plažo.Med objektom in obalnim pasom se razteza zelena površina, ki ni zazidljiva.

Stanovanjska stavba ponuja zasebnost, obdana z zelenjem in odprt pogled na morje iz vseh stanovanj. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura: trgovine, pošta, šola, športni center, vrtec.

Podrobnejše informacije in ogled nepremičnine: 00386 70 474693

Nahaja se v srcu severne Dalmacije, v bližini zgodovinskega mesta Zadar in obkroženo z naravnimi lepotami, kot sta kraljevsko mesto Nin in otok Vir, Privlaka se ponaša z mirnim okoljem, maloštevilno skupnostjo in idilično peščeno plažo. To je popoln kraj za tiste, ki iščejo umik od vsakdanjega vrveža in stik z naravo.

Vsako stanovanje je zasnovano z mislijo na udobje in razkošje, vključujoč dve spalnici, kopalnico, moderno opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, ki se nadaljuje na teraso, vrhunsko klimatizacijo, ventilacijo in talno ogrevanje za vaše popolno udobje skozi vse leto.

Ne zamudite priložnosti za življenje v enem izmed najbolj čarobnih kotičkov Hrvaške, kjer boste uživali v ekskluzivnosti, miru in bližini morja. Vaš novi dom v Privlaki vas čaka!

Podrobnosti stanovanja (Pritlično stanovanje z vrtom – st. stan. 1)

 • Razporeditev prostorov: Sodobna in funkcionalna zasnova z 2 spalnicami, prostrano kopalnico, odprto kuhinjo, dnevno sobo, ki se nadaljuje v privlačno teraso, dopolnjujejo pa jo še vrt in balkon, omogočajo mirne trenutke obdani z zelenjem in razgledom na morje.
 • Ogrevanje in hlajenje: Napredna klimatizacija in ventilacija ter talno ogrevanje zagotavljajo udobno klimo skozi vse leto. Kopalnica je dodatno opremljena s talnim ogrevanjem..
 • Notranja oprema: Tlaki iz visokokakovostne keramike, PVC troslojna okna z električnimi žaluzijami in komarniki za popolno udobje in zasebnost.
 • Kopalnica: Sodobno opremljena s tuš kabino, umivalnikom, ogledalom in wc školjko.
 • Garancija: 2-letna garancija za novogradnjo.

Stanovanje se prodaja neopremljeno.

Stanovanjska stavba ponuja zasebnost, obdana z zelenjem in odprt pogled na morje iz vseh stanovanj. V neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura: trgovine, pošta, šola, športni center, vrtec.

Za več zanimivih in aktualnih ponudb si oglejte našo ponudbo nepremičnin.

Podrobnejše informacije in ogled nepremičnine: 00386 70 474693


Splošno o nepremičnini
Cena:282.600 €
Letnica gradnje:2024+
Kvadratura:74 m2
Go to Top