Mali Kare

O projektu

“Mali Kare” je nadaljevanje novogradnje “Kare Koroška. Rezultat celovite rekonstrukcije stanovanjske hiše je penthouse stanovanje s teraso in lastnim vhodom na izredno lepem in mirnem dvorišču projekta Kare Koroška. Nahaja se v mestu Maribor na Koroški cesti. V oddaljenosti  400 metrov nudi dostopnost do vseh mestnih funkcij, vrtcev, šol, bank, trgovin in sprehajalnih poti (ob Dravi). Stanovanjska hiša je v celoti rekonstruirana; vsi tlaki, inštalacije, ometi, stavbno pohištvo, streha in terasa  je nova. Ogrevanje je na toplotno črpalko z zalogovnikom

3,5 sobno
160,90 m2

Penthouse stanovanje v prvem nadstropju nudi zelo visoko kakovost bivanja. 3,5 sobno stanovanje ima lasten vhod s shrambo v pritličju, veliko teraso (21 m2) na dvorišču projekta Kare Karoška, na kateri je položen tropski les Iroko. Dnevni prostor v velikosti 61 m2 je zelo svetel, velik in na najvišji točki v višino meri kar 5.5 metra. To mu daje še poseben čar in svobodo bivanja, saj je osvetljen z vseh strani. Skupna površina meri 160,90 m2.

KONTAKT
031 442 999
info@novogradnje-maribor.si
BODI OBVEŠČEN
O NOVOSTIH
lasten vhod
velika terasa
CENA
Rezervirano

GALERIJA

Stanovanje meri 160,90 m2, od tega terasa 21m2.
Objekt je v celoti rekonstruiran in narejen na ključ.
Ogrevanje prostorov in sanitarne vode je na toplotno črpalko. Zalogovnik je velikosti 500 litrov.

Vhod je iz severne strani v pritličju, kjer je tudi shramba in garderoba. Po stopnicah se pride na veliko teraso iz katere je vstop v stanovanje. Vhodna vrata so v alu izvedbi.

Značilnost:
Odlika in kakovost enote je v velikem bivalnem prostoru, ki je zelo svetel in zelo prostoren. Na najvišji točki v bivalnem prostoru (61,8 m2) je višina 5,5 metra. Osrednji prostor je naravno zelo osvetljen z velikimi okni na južni in vzhodni strani. Iz bivalnega prostora (jedilnica – kuhinja) je izhod na teraso.  V bivalnem prostoru je vgrajena predpriprava za klimatsko napravo. Pripravljena je tudi dimna tuljava za kaminsko peč.
Objekt je končan na ključ, z izgrajenimi končnimi tlaki (parket – keramika), vgrajenimi energetsko varčnimi in kakovostnimi svetili in z vgrajeno sanitarno opremo višjega cenovnega razreda. Videofonija in internet priključki so v stanovanju.

Upravljanje:
Stroškov upravljanja ni.

Parkirna mesta:
Parkirno mesto je zagotovoljeno v garažni hiši Kare Koroška tik ob objektu in ni vključeno v ceno stanovanja. Dodatno je na voljo še eno parkirno mesto v parkirni garaži KV.

Tehnični opis :
Obstoječ objekt je tlorisne zasnove v obliki črke U, etažnosti K+P+M, streha objekta je simetrična dvokapnica naklona 39° in 34°. Del objekta je krit z položnejšo streho naklona 5°, ter terasa v mansardi s streho z minimalnim naklonom 2°. Ostrešje je klasično leseno z kapnimi, vmesnimi in slemenskimi legami ter špirovci.
Fasada je termoizolativna v kombinacij svetle in temne barve.
Odmiki od sosednjih zemljišč so zagotovljeni skladno z določili odloka. Objekt je grajen iz trajnih materialov: opeka, beton, les, jeklo.
Ob objektu je zagotovljeno  mesto za zbiranje gospodinjskih odpadkov in prostor za kompresor toplotne črpalke.

Zidovi:
Zunanji nosilni zidovi kleti, pritličja in mansarde so opečni debelin od 20 – 65 cm. Zidovi so na notranji strani gladko ometani in popleskani z izolacijo. Notranji nenosilni zidovi so izvedeni iz opeke oz. iz mavčno kartonskih plošč.

Okna, vrata:
Okna in vrata objekta so v PVC in leseni izvedbi z termopan zasteklitvijo. Na oknih so vgrajena senčnila – screeni. Vhodna vrata so ALU. Notranja vrata so lesena z lesenim podbojem.

Tlaki:
Bivalni prostori  so zaključeni v parketu visoke kakovosti v izvedbi kmečke deske proizvajalca Stoeckl. Prostori kopalnice in wc-ja zaključeni v keramiki. Vsi tlaki so kakovostni v visokem kakovostnem razredu.

Finalna obdelava notranjih zidov in stropa:
Izveden je grobi in fini omet na katerega je nanešen zaključni sloj. Zidovi kopalnic in WC-jev so urejeni v keramiki .

Fasada objekta:
Fasada objekta je v kombinaciji svetlih in temnih tonov.

Kritina:
Bramac.

TLORIS

Vhod

Opis prostora m2
Dnevnobivalni prostor 61,80
Spalnica 17,15
Soba 16,80
Soba 6,35
Kopalnica 7,20
Wc 2,45
Shramba v dnevnem prostoru 0,80
Shramba s stopniščem 13,50
Predsoba z garderobo, hodnik 13,70
Površina stanovanja 139,75
Terasa 21,15
Skupna površina 160,9

135 m2

uporabne površine

2

garažna mesta

1

stanovanje

INFORMACIJE