DVE HIŠI V NIZU

Maribor Tezno, Ulica Rose Luxemburg  

    • Skrbno in premišljeno načrtovan objekt najvišje kakovosti. Nastal je z mislijo na tiste, ki želijo svoj dom v bližini mesta in hkrati v mirnem, urejenem in zelenem okolju. Objekt se nahaja na naslovu Ul, Rose Luxemburg (53) zraven Stražunskega gozda, le 5 minut oddaljen od AC izvoza MB-Center. Obe enoti izpolnjujeta zahteve bivanja sodobne družine. Glavno vodilo pri zasnovi je bilo energetska varčnost (razred A1), svetlost bivalnih prostorov (orientacija na jug) in diskretnost (terase postavljene na nasprotne strani). Rezultat je unikaten objekt z dvema modernima enotama, ki se ponašata z odlično izvedbo po visokih standardih EKO sklada za nizkoenergijske hiše in je uvrščen v najvišji A1 energetski razred. 

.

.

TEHNIČNI OPIS

Glavno vodilo pri zasnovi je bilo ponuditi kupcu nekaj VEČ, zato je objekt zgrajen v PASIVNEM razredu A1. Prostori so zelo svetli – orientirani na jug in vzhod. Terase so na nasprotnih straneh – zato objekt nudi popolno diskretnost pred sosedom.

Enoti sta v 4. podaljšani fazi, zajemali:

končane vse grobe strojne instalacije ( elektro, vodovod, kanalizacijo, talno ogrevanje),

– izvedeni ometi,

– izveden estrih,

– izvedeno fasado,

– urejeno okolje (tlakovano in zasejana trava),

– vgrajena senčila na oknih,

– vgrajeno toplotno črpalko z enoto Daikin,

– vgrajeno prezračevanje z enoto Blauberg,

Obe enoti sta prodani!

HIŠA 1
kvadratura: 101,32 m2 + 16m2 terasa, zemljišče v izmeri 271,65 m².

HIŠA 2
kvadratura 100,32 m2 + 16m2 terasa, zemljišče v izmeri 287,56 m².

Ker je objekt grajen po zahtevah EKO SKLADA, je kupec upravičen do subvencije v višini 7.500,00 EUR, ki jo uredi sam, z vsemi certifikati in dokazili o ustrezni gradnji, pridobljenimi od prodajalca.

.

.

Vseljivo poleti 2020

HIŠA 1:

101,30m2 

HIŠA 2:

100,30m2