STUDENŠKI KVART

Opis

Predstavljamo vam nov projekt skupine Novogradnje Maribor. Studenški Kvart bo sodobna soseska, ki jo od ostalih stanovanjskih projektov razlikuje predvsem mirna okolica, zaprta zasnova z omejenim dostopom na en vhod, ter skrbno umeščene stavbe z dobro infrastrukturo v okolici. Kvart bomo predvidoma začeli graditi že v začetku leta 2022, v prvem delu pa bo na voljo 80 stanovanj v dveh stavbah. Stavbe bodo zasnovane v obliki ležeče črke L, kar pomeni daljši del v dveh nadstropjih ter stolpič s skupno petimi nadstropji. Na voljo bo spekter stanovanj od garsonjer do štirisobnih, ter stanovanj z atriji ter terasami. Zaradi svojevrstne zasnove stavb, bodo stanovanja v nadstropjih nudila kvalitetne lože kot uporabno zunanjo površino.

Lastnosti soseske

Stavbe bodo z najsodobnejšimi bivalnimi standardi umeščene v prostor, da bo kvart ostal odprt ter zračen, celotna končna oblika naselja pa bo delovala sinhrono s preostankom že obstoječega stavbnega tkiva. Vsa stanovanja bodo nudila zunanje površine po dva stanovanja na stavbo pa tudi večji terasi.

Ves mirujoč promet bo odmaknjen v podzemno garažo, kjer bodo na voljo parkirna mesta, kolesarnice ter shrambe, neposreden dostop do stanovanjskega dela pa preko komunikacijske površine z dvigalom, da bo pot v nadstropje vašega novega doma čim lažja.

Zagotovljenih bo 2500 m2 zelenih površin, ki bodo vključevala zelenice, igrala, pešpoti, urbano opremo ter razsvetljavo. Prijetno družinam prijazno okolje, kjer ne bo mimoidočih avtomobilov v tranzitu, bo gotovo pomemben dejavnik pri odločitvi za novo stanovanje.

Tlorisi stanovanj v Kvartu, kot v vseh projektih Skupine Novogradnje Maribor, bodo maksimalno uporabni, sodobno zasnovani in brez neizkoriščenih površin ter veliko naravne svetlobe. Predvidena mesta za notranjo opremo ter smiselno umeščene komunikacijske površine, bodo nudila dodano vrednost stanovanjem. Nizke obratovalne stroške bomo udejanjili z uporabo kakovostnih energetsko učinkovitih materialov, ter gradnjo, ki upošteva sodobne energetske standarde.

Lokacija

Studenški Kvart bo zasnovan na enem izmed najbolj zaželenih predelov mesta, mariborskih Studencih. Zemljišče leži na predelu med Sokolsko ulico ter Obrežno ulico z hitrim dostopom do Dravograjske ceste. Dostop ter vstop do soseske bo preko Iztokove ulice.

Bližina Koroškega mostu bo gotovo osrednja dodana vrednost tistim, ki cenijo bližino centra mesta ter fakultet na levem bregu Drave.

Si kot mlada družina predstavljate, da je vrtec pred vhodom, šola pa oddaljena zgolj 600m? To je edinstvena prednost, ki jo bo nudil Studenški kvart.

Ne gre prezreti tudi lahek dostop do vseh večjih prometnih cest, ki vas povežejo z ostalim predelom mesta. V bližnji okolici je tudi Studenški gozd ter obrežje reke Drave, ki sta odlični lokaciji za sprostitev, rekreacijo ter preživljanje prostega časa.

Začetek gradnje 1. dela: 2021

Zaključek: Druga polovica 2023

Za projekt imamo pridobljeno gradbeno dovoljenje, prodajo bomo pričeli po sprejetju splošnih pogojev prodaje.

Za več informacij vas vabimo, da nas kontaktirate na 031 442 999 ali mail info@novogradnje-maribor.si.