Vrstna hiša Mak, 169.800,00 EUR 2017-05-26T09:54:18+00:00

VRSTNA HIŠA Mak

Hiša obsega tri etaže,

1. nizko pritličje v izmeri 52,24 m2, v katerem se nahaja soba z izhodom v atrij, kopalnica s prostorom za savno in sanitarni prostor, prostorna pisarna z urejenim dostopom tudi iz vhodnega podesta, utility in kotlovnica.

2. visoko pritličje v izmeri 52,81m2 v katerem je prostorna kuhinja in jedilnica ter velika dnevna soba, ki je povezana s teraso. V kuhinji je predviden prostor za delovni otok, v dnevni sobi je kamin in klimatksa naprava. Tu sta še WC in predsoba. Vse tri etaže povezuje odprto stopnišče.

3. mansarda meri 55,40 m2; v njej je urejena velika kopalnica, dve otroški sobi na zahodu in spalnica za starše z garderobno sobo in velikim balkonom z odprtim pogledom na Pohorje na vzhodu.

Vsaka hiša ima eno lastno parkirišče ob hiši in eno parkirno mesto na skupnem parkirišču ob Lackovi cesti.

Ogrevanje in priprava tople vode je urejeno s toplotno črpalko zrak-voda znamke Daikin, radiatorji so VOGEL&NOOT s termostatskimi ventili. V dnevni sobi v pritličju je pripravljen priključek za kaminsko peč oz. kamin. Sanitarna voda se lahko zajema iz zbiralnika deževnice, ki je vkopan ob vsaki hiši. Vsi prostori so naravno prezračevani, razen v zgornji kopalnici, kjer je urejeno umetno prezračevanje. V kuhinji je pripravljen zračnik za priklop nape.

Hiše so klasično grajene iz toplotne izolacijske opeke Wienerberger, kletni zidovi so iz betonske opeke, ostrešje je leseno, strešna kritina je opečni zareznik v rdeči barvi. Vgrajena so izolacijska plastificirana okna, na zunanji strani v sivi in na notranji strani v beli barvi. Vsi vgrajeni materiali so kvalitetni in višjega cenovnega razreda. Vse enote so finalizirane, manjkajo samo vrata v otroško (otroški) sobi in predelna stena, kar bomo izdelali po želji kupca. Izdelava je strošek prodajalca.

Zakaj izbrati  prav to hišo:

ker se nahaja na odlični lokaciji,

ker ima odlično razporeditev prostorov,

ker je v glavnem dnevnem prostoru dovolj prostora za otroške igrače, v kuhinji pa za kreativno pripravo najljubših jedi za vaše najdražje,

ker so lahko spalni prostori v isti etaži, ko so otroci majhni in v ločenih etažah, ko zrastejo

ker imate svojo pisarno

ker se ogreva s toplotno črpalko,

ker ima zasnovan sistem za uporabo deževnice,

ker ima pripravljen priklop za kaminsko peč ali kamin,

ker si lahko omislimo finsko savno,

ker vam omogoča vgradnjo SOLARNO TERMIČNIH in FOTOVOLTAIČNIH sistemov.

Zanima me