Splošni opis 2017-04-18T08:23:24+00:00

Splošni opis

Mansarda:

Mansarda v izmeri 55,40 m2 v kateri se nahaja velika soba z balkonom in lepim pogledom na Pohorje, soba z dvemi okni in z izgrajenimi inštalacijami za možno pregraditev v dve sobi, velika kopalnica.

Visoko pritličje:

V izmeri 52,81m2 v katerem je prostorna kuhinja in jedilnica ter velika dnevna soba, ki je povezana s teraso. V kuhinji je predviden prostor za delovni otok, v dnevni sobi pa kamin. Tu sta še WC in predsoba. Vse tri etaže povezuje odprto stopnišče.

Nizko pritličje:

V izmeri 52,24 m2, v katerem se nahaja spalnica z izhodom v atrij, kopalnica s prostorom za savno in sanitarni prostor, prostorna pisarna z urejenim dostopom tudi iz vhodnega podesta, utility in kotlovnica…

Parkirišče in dovoz:

Vsaka hiša ima eno lastno parkirišče ob hiši in eno parkirno mesto na skupnem parkirišču ob Lackovi cesti.

Na kratko

Vrstne hiše Pod Rožno dolino, ki so grajene “na ključ”, se nahajajo na odlični lokaciji med Pekrami in Radvanjem ob Lackovi cesti v prijetnem in mirnem okolju. Na južni strani se razprostrira Pohorje, na drugi strani se pogled ustavi na Pekrski gorci ter z vinogradi poraslimi griči okrog Maribora. Lokacija je izredno zanimiva, saj se nahaja na enem izmed najlepših in priljubljenih predelov pod Pohorjem, ki je zelo sončen tudi pozimi, hkrati pa je blizu vsa potrebna infrastruktura.

Zanima me