fbpx

Družinska hiša z vrtom v mirni soseski v Hočah

  • Prodaja
  • Hiša
  • Samostojna
  • 166,6 m2
  • 249.000 EUR

Podroben opis

Ponujamo vam izjemno priložnost za nakup prostorne družinske hiše, ki se nahaja v mirni soseski v Spodnjih Hočah. Hiša je bila redno vzdrževana in ponuja idealen dom za vas in vašo družino.

Hiša je klasično in medetažno grajena.  Leta 2003 so bila zamenjana okna, ki zdaj zagotavljajo izolacijo s svojimi 2-slojnimi PVC okni z roletami. Fasada je bila prenovljena in opremljena z novo toplotno izolacijo, sedaj bi bila potrebna samo osvežitve. Kritina je bila zamenjana leta 2011, kar pomeni dolgotrajno in brezskrbno uporabo.

Zunanje površine: Hiša stoji na čudovitem ograjenem zemljišču velikosti 737 m², ki ponuja obilo možnosti za družinsko zabavo in rekreacijo. Na dvorišču so posajena sadna drevesa in zelenjavni vrt. Poleg tega je vrt opremljen z vrtno uto, ki je bila nedavno opremljena z novo streho, vodo in elektriko.

Razporeditev prostorov:

  • KLET: kurilnica, shramba, utility, prilagodljiva soba za različne namene (delavnica, sprostitev, shranjevanje…)
  • PRITLIČJE: garaža z dostopom tudi iz hiše, predsoba (vhod v hišo), prostorna soba (možnost preureditve v družabni prostor) in stopnišče
  • 1 ETAŽA: kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon (s pogledom na vrt) ter kopalnica
  • 2 ETAŽA: spalnica in soba z izhodom na balkon (s čudovitim razgledom na okoliške travnike in Pohorje)
  • 3 ETAŽA: soba, kopalnica ter vhod v podstrešni del mansarde (manjši prostor, primeren za sušilnico perila, shranjevanje,…)

Dodatne informacije: Ogrevanje je urejeno s kurilnim oljem (radiatorsko ogrevanje), vendar je možen tudi priklop na mestni plin, saj je priključek že napeljan do hiše. Možno se je tudi priključiti na optični kabel, kar omogoča hitro in zanesljivo internetno povezavo.

Lokacija in bližnja infrastruktura: Hiša se nahaja v bližini novejšega vrtca, osnovne šole, športne dvorane ter teniških in odbojkarskih igrišč. Trgovine, pošta in knjižnica so dosegljive v približno 1,5 km razdalji. Odlična lokacija omogoča tudi sprehode po okoliških gozdovih in pohodniške izlete na Pohorje. Do Maribora je ca 15 min. 

Primernost za družine: Ta hiša je popolna izbira za družine, saj se nahaja v okolju z vso potrebno infrastrukturo za kakovostno življenje. Pohvali se lahko tudi z bližino avtoceste, kar olajša povezave do drugih destinacij.

Hiša je vseljiva takoj in je prosta bremen. 

Za dodatne informacije oz. za termin ogleda pokličite v Novogradnje Maribor – center nepremičnin, GSM +386 51 267 268, ali pa nam pišite na email: maja@novogradnje-maribor.si, oz. nas obiščite v naših prostorih, Novogradnje Maribor – center nepremičnin, Glavni trg 18, Maribor, za stranke imamo zagotovljeno parkirno mesto.

Maja Leitinger Kupnik

M: 051267268
Phone: 051267268
Email: maja@novogradnje-maribor.si
Kontaktiraj agenta


Splošno o nepremičnini
Cena:249.000 EUR
Letnica gradnje:1977
Letnica Obnove:2003/2011
kvadratura:166,6 m2
regija:Podravska
Go to Top