fbpx

1 sobno stanovanje Portorož – Lucija

Portorož - Lucija
  • Prodaja
  • 1 - sobno
  • 39,3 m2
  • 225.000 €

Podroben opis

Portorož - Lucija

Iščete stanovanje za stalno bivanje ali le za občasni odklop od vsakodnevnih skrbi na obali?

V Luciji, le nekaj minut peš do morja (marina Portorož 900m), posredujemo pri prodaji toplo in udobno opremljenega 1 sobnega stanovanja. Nahaja se v mirni, slepi ulici v bližini vse potrebne infrastrukture: lekarna, pošta, banka, trgovine, zdravstveni dom…

Nahaja se v 1. nadstropju stavbe grajene 1986 leta. Stanovanje je obnovljeno in ves čas vzdrževano. Pripadata mu dva pokrita parkirišča, kar je velika prednost, saj parkirnih mest v Portorožu primanjkuje.

Prostori: predsoba, kopalnica z veliko tuš kabino, prostorna kuhinja z jedilnico, spalnica z izhodom na balkon. Pred balkonom (južna lega) se nahaja urejen atrij zasajen s sredozemskimi rastlinami.

Stanovanje je klimatizirano z dvema klimatskima napravama (1 za stanovanje, 1 za zastekljen balkon). Ogrevanje stanovanja je urejeno centralno z radiatorji + dodatno gretje s klimo.

V ceno je vključena popolnoma vsa oprema (pohištvo, TV, ves droben inventar kot so posoda, kozarci, krožniki…).

To je popolna priložnost za tiste, ki si želijo bivati v bližini morja in uživati ​​v vseh ugodnostih, ki jih ponuja Portorož.

Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite na ogledu tega čudovitega stanovanja!

Za dodatne informacije oz. za termin ogleda pokličite v Novogradnje Maribor – center nepremičnin, GSM +386 51 381 300, ali pa nam pišite na email: alenka.petrovic@novogradnje-maribor.si, oz. nas obiščite v naših prostorih, Novogradnje Maribor – center nepremičnin, Glavni trg 18, Maribor, za stranke imamo zagotovljeno parkirno mesto.

Alenka Petrović

M: 051381300
Phone: 051381300
Email: alenka.petrovic@novogradnje-maribor.si
Kontaktiraj agenta


Splošno o nepremičnini
Cena:225.000 €
Letnica gradnje:1986
kvadratura:39,3 m2
regija:Primorska
Go to Top